خوردن خیار پس از غذا سبب سوء هاضمه می شود.
خیار بسیار نفخ آور است و در معده سریع گوارش می شود، به همین جهت بهتر است حتماً قبل از غذا مصرف شود.
عطش را بخوبی تسکین می دهد و سوختگی های خفیف ناشی از آتش و آب جوش بسیار سودمند است .
جهت مبتلایان به مرض قند میوه مناسبی است.
ملین و ضد یبوست است.
مرهم له شده خیار برای ناراحتی های پبوست و سوختگی های خفیف ناشی از آتش و آب جوش بسیار سودمند است.
مالیدن آب خیار بر روی پوست باعث لطافت و شادابی پوست می شود.
منبع : کتاب فرهنگ داروهای گیاهی
دکتر ذبیح الله حسن زاده