گلابی سرشار از ویتامین های A, B, C و املاحی مانند پتاسیم است. پتاسیم برای کار قلب و ماهیچه های بدن لازم است و به اعصاب کمک می کند تا کار خود را بهتر انجام دهند. از این رو خوردن این میوه به افراد سالمند که به پتاسیم کافی نیاز دارند، توصیه می شود.
گلابی باعث فعالیت روده ها و تقویت معده می شود و ملین خفیف است.
ادرار آور است و باعث کمک به درمان سوزش مثانه و دفع اسید اوریک از بدن می شود.
آرام بخش و نشاط آور است و سبب تسکین نسبی حالت های عصبی می شود. در رفع کم خونی و خستگی عمومی بدن موثر است و برای زنان باردار میوه مناسبی است.
تب بر است و کمک به درمان گلو درد می کند.
تذکر: زیاده روی در خوردن گلابی مخصوصاً خوردن میوه هایی که کاملاً نرسیده اند، در بعضی افراد ایجاد نفخ می کند. اشخاصی که معده های حساسی دارند، بهتر است از گلابی های کاملاً رسیده استفاده کنند و قبل از خوردن میوه را پوست بکنند. بعد از خوردن گلابی نباید آب نوشید و همچنین غذاهای غلیظی که تشنگی ایجاد میکنند، میل نمود.
منبع: فرهنگ داروهای گیاهی ( دکتر ذبیح الله حسن زاده)