خرما به سبب کلسیم ، موجب استحکام استخوان های بدن می شود و به خاطر دارا بودن فسفر تقویت کننده اعصاب است و از فراموشی جلوگیری می کند.
در درمان و جلوگیری از کم خونی موثر است.
بسیاری از متخصصین علم تغذیه معتقدند خوردن خرما از ابتلا به بسیاری از سرطان ها جلوگیری می کند.
قند خرما یکی از سالمترین قندهاست، چون قند آن به سرعت جذب می شود و در نتیجه شخص کمتر احساس گرسنگی می کند، حجم کمتری غذا وارد بدن می شود و خطر التهاب و نفخ معده کم می شود.
ضد یبوست و زیاد کننده ترشح ادرار است.
از جوشانده چند عدد خرما در قدری آب ، پس از صاف کردن شربتی به دست می آید که برای ناراحتی های تنفسی و گرفتگی سینه و رفع سرفه بسیار مفید است