سیب اکثراً برای کنترل اسهال و یا رفع یبوست مصرف می شود. هر دوی این خواص مربوط به پکتین میوه است.
برای بدست آوردن خاصیت ضد اسهالی سیب باید آن را بدون پوست مصرف نمود . برای این کار یک عدد سیب را بعد از پوست کندن، رنده کنید و بعد از 15 دقیقه وقتی رنگ ان قهوه ای شد، میل کنید.
مصرف سیب با پوست نیز خاصیت ضد یبوست دارد.
از خواص دیگر سیب می توان به کاهش اسید اوریک، رفع گرفتگی صدا و سرماخوردگی، رفع سرفه و بیماری های سینه اشاره کرد.
سیب همچنین دارای خاصیت ضدعفونی کننده روده بوده و مصرف مداوم آن کمک موثری در جلوگیری از سوء هاضمه خواهد داشت.